УСПОКОЯВАЩА АРОМАТНА БИЛКОВА ВЪЗГЛАВНИЧКА 25/25 см.
УСПОКОЯВАЩА АРОМАТНА БИЛКОВА ВЪЗГЛАВНИЧКА
Чувствате ли се напрегнати и изтощени от дългото препускане през целия ден? Проблеми в работата, с децата, колегите, всичко това допълнително ви уморява. Всеки ден трябва да разрешите много ситуации и в края на деня не може да заспите от нервно напрежение и възбуда. Ето защо, ние Ви предлагаме естествен, ефикасен и доказан метод да се преборите с безсънието и недоспиването! Благоприятното въздействие на лавандулата, корените на валериана и мащерка, ще Ви отпуснат и предразположат към дълбок сън. На сутринта ще сте отпочинали и изпълнени с енергия и жизненост, готови за предизвикателствата на новия ден.
Успокояващата ароматна билкова възглавничка ще нормализира Вашето кръвно налягане. При ниско кръвно налягане Ви препоръчваме да не я държите много близо до главата си, а на разстояние не по-малко от 20-50 см. и да не вдишвате директно аромата й, защото може да предизвика леко главоболие. Разбира се, това се отнася за първия ден на ползването й, с времето ароматът намалява и трябва да размачкате възглавничката леко преди употреба. Може да усилите нейния аромат като слагате по няколко капки от лавандулово масло по краищата й.
Как се използва възглавничката?
Отворете я непосредствено преди да легнете да спите. Сложете ароматната възглавничка на нощното ви шкафче, ако имате такова или на разстояние не по-малко от 20-50 см от главата Ви. Не е необходимо да усещате силен и натрапчив аромат, тъй като може да постигнете обратния ефект! На сутринта може да приберете възглавничката обратно в опаковката, за да запазите ароматните й свойства.Възвърнете хармонията и спокойствието си с ароматната успокояваща билкова възглавничка! Тя е 100% натурален продукт.

СЪДЪРЖАНИЕ: Стръкове от планинска мащерка, корени на валериана, цвят лавандула. 
Не се препоръчва при малки деца и хора, предразположени към респираторни и алергични реакции!


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

УСПОКОЯВАЩА АРОМАТНА БИЛКОВА ВЪЗГЛАВНИЧКА 25/25 см.

  • : 18
  • Модел: Relaxing Aromatic Herbal Pillow Big
  • Наличност: В наличност
0 Product(s) Sold
  • 19.90лв.
  • без ДДС: 19.90лв.